SPONSORING

Op deze pagina informatie over hoe u RioRacing kunt ondersteunen. Hierbij onze gegevens:

Stichting RioRacing
Kvk: 71105662
Rek: nr: NL69 RABO 0328 7756 57


Stacks Image 1329

Hoe werkt het

U kunt bijdragen aan het succes van Stichting RioRacing. Via onze stichting supporten wij Rio tijdens zijn races. Wij hebben daarvoor uw hulp nodig en willen niet alleen iets vragen, maar ook iets bieden.

Bedrijf

Uw bedrijfsnaam zal stevig verbonden worden aan de positieve uitstraling en mooie resultaten die verwacht worden. Dat geldt niet alleen voor de korte termijn. Wanneer dit talent daadwerkelijk doorbreekt op het wereldpodium, zullen de sponsoren van het eerste uur vooraan mogen staan. Progressie en weerstand in hogere klassen is een vereiste om Rio op een hoger plan te brengen. Helaas gaat dat in de racerij niet zonder budget en dat is nu net het enige waarover de sympahtieke familie van Rio niet beschikt.OPTIES OM TE SPONSOREN VOOR BEDRIJVEN
Bent u enthousiast over RioRacing en wilt u ons ondersteunen om verder te komen? Dat kan! Wij zijn op zoek naar bedrijven die ons financieel willen bijstaan. Deze financiële steun gebruiken wij om de kosten te dekken, zodat Rio kan trainen met goed materiaal en tijdens wedstrijden optimaal kan presteren.

Neem
contact op voor de mogelijkheden.
Wordt lid van de Club van Honderd

We hopen met een enthousiast verhaal bekenden, familieleden en andere gei╠łnteresseerden, lid te maken van een club van Honderd die per seizoen 100 euro doneren aan de stichting.

De leden krijgen een permanente plek in de nieuwsbrief en op de website en andere sociale media.

Neem contact op om lid te worden van onze Club van Honderd.